Sentire Haptotherapie Tilburg

Haptonomie in Tilburg

Links

www.haptotherapeuten-vvh.nl

Hier vind je meer informatie over de Vereniging van Haptotherapeuten, en over wat haptotherapie is. Je vindt hier een register van haptotherapeuten om zo een haptotherapeut in de gewenste stad of omgeving te kunnen zoeken. Alle haptotherapeuten die aangesloten zijn bij de VVH worden vergoed door de verschillende ziektekostenverzekeringen. Daarnaast vind je hier informatie over wetenschappelijk onderzoek, interessante literatuur, publicaties over haptotherapie.

www.nvpa.org

Dit is de website van het NVPA. Het NVPA is een veelzijdige, dynamische en professionele beroepsvereniging voor psychosociaal therapeuten, die werken binnen de geestelijke gezondheidszorg. De NVPA psychosociaal therapeut is een professioneel zorgverlener met ruime specialistische kennis en ervaring op het gebied van psychische of psychosociale problematiek.
Ook bij deze beroepsvereniging ben ik aangesloten, en ook leden van deze vereniging worden officieel erkend en vergoed vanuit de aanvullende verzekering van de verschillende ziektekostenverzekeringen.

www.haptonomie.nl
Hier vind je informatie over de Academie voor Haptonomie in Doorn. De Academie verzorgt een volledige opleiding tot haptotherapeut, alswel korte cursussen of workshops. worden.

www.verloskundigendezon.nl

Wil je deskundige zorg tijdens je zwangerschap, je bevalling en de tijd daarna? Ben je op zoek naar persoonlijke zwangerschapsbegeleiding? Bij hen vind je de combinatie van die twee!

www.livive.nl

Livive, Centrum voor Verloskunde in Tilburg

www.terrageboortezorg.nl

Terra is een samenwerkingsverband tussen tien verloskundigenpraktijken, Thebe kraamzorg en TweeSteden ziekenhuis. Alle partijen binnen Terra werken intensief met elkaar samen om het best passende zorgpad te ontwikkelen voor de zwangere en haar partner.

www.devlinder.net

www.moederszondermoeder.nl

Iedere moeder weet hoe groot de impact op je leven is na het krijgen van een kind. Je wereld staat op zijn kop en je verzamelt gretig alle informatie over verzorging en opvoeding. Bij wie kun je daarvoor beter terecht dan bij je eigen moeder? Maar wat als je moeder wordt als je eigen moeder er niet meer is en je alle mooie momenten niet meer met haar kunt delen? En ook niet meer voor steun bij haar terecht kunt voor alle vragen en moeilijkheden die je bij het moederschap tegen kunt komen? Het verlies van een moeder gaat gepaard met heftige emoties en als je zelf moeder wordt komt het verlies vaak in alle hevigheid terug. Om hier meer over te weten, om te delen met andere vrouwen, kun je terecht moederszondermoeder.nl

www.sterrekinderopvang.nl/burgemeester